Insekthotellverkstad i koloniträdgården med Arbis och Omastadi måndag 8 maj kl. 17.30

12.04.2023 kl. 11:54
Måndag den 8 maj mellan 17.30 och 20.00 bygger vi insekthotell i koloniträdgården. Kom in via Pargasvägen eller Kiskovägen! Välkommen med!

Som en del av stadsbornas #omastadi-idé ordnas många insekthotellverkstäder i år på olika håll i stan för att hjälpa pollinerarna som är hotade.

Helsingfors Arbis ordnar fyra insekthotellverkstäder i maj. Den första av dessa ordnas i koloniträdgården måndag 8.5  kl. 17.30-20.00. Arbis står för materialet. Det är gratis att delta.
Läs mer (ilmonet.fi)

Hitta fram
Vi beklagar att de omfattande gatuarbeten som pågår vid vår normala huvudingång vid Naguvägen nu kräver omvägar för att komma till området.
Vår huvudingång är nu tillfälligt  i ändan av Pargasvägen (nr 21).
Du kommer närmast med buss 506 som styannar vid Tenalavägen 6. Därfifrån är det kort väg till Pargasvägen. Du kan också komma in via porten i slutändan av Kiskovägen, som är ungefär lika nära.
Det finns inga parkeringsplatser i koloniträdgården, utan det är gatuparkering som gäller. Det finns många 4h-platser vid Kiskovägen, och Pargasvägen, kanske också vid Koroisvägen. Glöm inte parkeringskivan!
Välkommen med!

#brunakärrkoloniträdgård #arbis #helsingfors #myhelsinki #omastadi #insekthotell